Werkwijze

Website-care-plans

Kennismaking

We ontwikkelen krachtige websites gericht op conversie. Worden blij van mooi digitaal werk waarmee onze klanten meer mensen bereiken en meer omzet genereren. Ik stel je daarom vragen om er achter te komen waarom je een nieuwe website nodig hebt. Wat zijn je verwachtingen en heb je een bepaald doel? Soms zijn de vragen lastig om direct te kunnen beantwoorden maar uiteindelijk komt het goed. Is dat niet zo? Dan heb ik mijn werk niet goed gedaan. 

Website-care-plans

Sitemap

Zodra ik alle informatie heb verkregen, bouw ik een visuele sitemap. Hierin wordt de structuur aangebracht. Dit is het startpunt van het project.

Website-care-plans

Prototype

In plaats van vertellen over de techniek bouw ik een online prototype om te laten zien hoe dit er uit zal gaan zien. Zonder op design te letten, het ziet er misschien niet mooi uit, maar het geeft wel snel de richting aan.

Website-care-plans

Ontwerp

Het wordt pas echt leuk tijdens de ontwerpfase want dan gaan we aan het werk om jouw interactieve prototype tot leven te brengen en aan te passen aan jouw stijl. Hier zie je dezelfde website, volledig ontworpen.

Website-care-plans

Oplevering

Nadat het ontwerp is goedgekeurd gaan we hard aan de slag om te zorgen dat alles goed werkt en is getest voordat wij je nieuwe website live zetten.