Over Alex

Alex Kers is een freelance Webdesigner, WordPress consultant en SEO- specialist met 10 jaar praktijkervaring en helpt zelfstandig ondernemers met de groei van hun bedrijf. Hij houdt van mooi digitaal werk, en in zijn vrije tijd is hij geregeld in de sportschool te vinden.

Alex Kers - WordPress specialist


Mijn passie is zo'n 11  jaar geleden begonnen. Als accountmanager ben je veel in gesprek met ondernemers. Ik kwam tot de conclusie dat veel ondernemers geen gebruik maakten van de kracht van het internet.

Een eigen onderneming zonder een website?  

Een website is toch een belangrijk onderdeel van je business? Diensten kunnen nog zo goed zijn en de prijzen nog zo scherp. Dat wil je toch onder de aandacht brengen? Een goede website kan je voor je laten werken, zodat jij je kan richten op jouw werk.

Veel ondernemers lukt het niet om een website van de grond te krijgen. Te druk of te weinig kennis in huis. Wie zal het zeggen? Laten we vooral doen waar we goed in zijn. Ik help daarom zelfstandig ondernemers en het mkb om online zichtbaar te worden. 

Hoe het allemaal begon?

Ik kocht een online cursus en begon met de bouw van mijn eerste website. Lastig? Nee want ik vond het leuk. Als je iets leuk vindt en niet bang bent om fouten te maken, kan er iets moois ontstaan. Met vallen en opstaan, veel lezen, trainingen volgen en de geleerde technieken omzetten naar de praktijk. 

Bij online marketing komt meer kijken dan je denkt. Wil jij dat je bedrijf online gevonden wordt? Dan gaan we samen aan de slag met:

  • Jouw WordPress Website 
  • Jouw Google bedrijven pagina
  • Jouw klanten database
  • Jouw online zichtbaarheid (SEO)

Klanten aan het woord

Wij zijn zeer tevreden, we hebben heel veel hulp en goede adviezen van Alex gekregen bij het bouwen van onze webshop. De bereikbaarheid via de mail is super goed en meestal krijg je de zelfde dag nog antwoord op je vraag. Ook de levering is erg vlug, super. Wij hebben het ervaren als zeer vakbekwaam en kregen goede adviezen. Alles wordt zeer orderlijk gedaan. Ook de Prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Dit is zeker aan te bevelen.

Alex heeft mij gevraagd om een eerlijke beoordeling en die krijgt hij. We waren sceptisch, weer zo'n vent met mooie praatjes over dat online gebeuren. Het zal wel weer dacht ik. Dat hele internet hoeft van mij niet maar we kunnen er niet meer omheen. En tja je hebt me gevraagd wat voor cijfer ik zal geven voor de geleverde dienst. Lastig je begint net en je mag niet naast je schoenen gaan lopen maar ik geef je een dikke 8.

We waren al langer bezig om ons eetcafé te promoten. Adwords zijn duur en leveren weinig op. Door je gratis Adwords analyse besparen we nu een boel geld. Misschien iets te voorbarig maar naast jouw geleverde 3-2-1 module kunnen we misschien Adwords wel gaan vergeten;-) Dank je wel Alex!

Het voordeel van de twijfel! Ik had het al zo druk met beantwoorden van onze klanten e-mail. Wat via internet komt moet altijd maar goedkoop. Je had gelijk Lex, het toevoegen van de bel button bespaart me veel tijd en de klanten vertellen module is een mooie aanvulling.

profile-pic
Petra van der Hooft Eigenaar
profile-pic
Kees van Seumeren
profile-pic
Saskia
profile-pic
Eric Rijders
66 Automations
4 Full Service Pakketten
37 Tevreden Klanten
12 Webdesigns
18 Grafische Ontwerpen

Hier ben ik trots op

Cedeo opleidingen

Google - certified AdWords Search

Google - certified Digital Sales

Kg | academy - certified WordPress

certificaat-cursus-wordpress-karel-geenen

Kg | academy - certified SEO

certificaat-zoekmachine-optimalisatie-karel-geenen

Kg | academy - certified  Conversie Optimalisatie

Kg | academy - certified E-mailmarketing

Kg | academy - certified Adwords

Kg | academy - certified Analytics

Wat kan Regionaal Gevonden voor je betekenen?

Webdesign voorbeelden regionaal
  • Complete nieuwe WordPress website.
  • Redesign van huidige website met als doel meer conversie.
  • Google AdWords, strategie, opzetten en optimaliseren.
  • Het opzetten van databases, email campagnes, automations.
  • Zoekmachine optimalisatie voor nieuwe en bestaande websites.
  • Onderhouden en updaten van jouw WordPress website.

Wil je meer weten?

Chat met AK webdiensten

Neem contact met mij op! Ik vind het altijd leuk om in contact te komen met ervaren en startende ondernemers. Hoe sneller je reageert, hoe eerder je aan de beurt bent.

Hulp nodig?
Malcare WordPress Security