Menu

By Alex | Plugins

WordPress Visual Editor

Wat is het geheim van deze visual editor?

Heb je zelf weleens geprobeerd een website te bouwen maar liep je tegen allerlei beperkingen op?

Nou, ik wel… Om eerlijk te zijn, zo’n zeven jaar geleden was ik nog een leek op het gebied van website technische onderdelen. Ik wist net genoeg van HTML af om een link op te zetten. Met een premium plugin kan je veel tijd besparen en zelf makkelijk wijzigingen doorvoeren.

De WordPress plugin heeft een fantastische visuele editor. Je ziet direct aan de voorkant van je website hoe deze eruit komt te zien zeg maar. Je kunt er ontelbare verschillende elementen mee maken, eigenlijk hetzelfde als je het met PAINT of Photoshop zou doen (alleen veel makkelijker).

Deze plugin werkt met elk WORDPRESS thema dus je hoeft niet telkens je websites te veranderen om het te kunnen gebruiken, maar het gaat nog een stapje verder…

De plugin vervangt ook nog een hoop andere plugins dus die ballast kan overboord en krijg je er ook nog eens een snellere website voor terug.

Ik gebruik de plugin letterlijk al vier jaar constant.

Eerder was een bepaalde plugin enkel te gebruiken voor een specifiek thema waardoor het moeilijk te gebruiken was maar nu hebben de developers landingspagina templates gemaakt waarbij het niet uitmaakt welk thema je gebruikt.

Op deze manier kun je websites maken met een krachtige inhoud maar dan zonder navigatie, menu of andere afleidende toepassingen. Dit is perfect te gebruiken voor het maken van een perfect converterende landingspagina.

  • Creëer gave items die je kunt pakken en verslepen zoals ‘klik voor contact’, ‘bel voor actie’, ‘prijslijsten’, ‘een email optie’, ‘het gebruik van Google maps’ mogelijkheid enzovoorts.
  • Creëer aparte landingspagina’s met dezelfde plugin om je bezoekersaantal maximaal te kunnen converteren, zonder er rekening mee hoeven te houden welk thema je nu gebruikt.
  • Creëer hele gave pop-ups met speciale aanbiedingen erin om zo meer bezoekers te krijgen die aanzetten tot verkopen op je websites.

Oh ja, nog iets, veel webdesigners zouden maandelijks of jaarlijks veel geld berekenen voor het maken van dit soort designelementen en landingspagina’s. Mocht je zelf al bekend zijn met WordPress neem dan eens een kijkje bij onze aanbevolen tools.

Over de Auteur

Alex is een freelance Webdesigner, WordPress consultant en SEO- specialist met 9 jaar praktijkervaring en helpt zzp'ers, mkb'ers met de groei van hun bedrijf.

Gerelateerde berichten

Thrive Architect Tutorials

Hulp nodig?
Malcare WordPress Security