Onze Aanbevolen Online Marketing Tools

Naast strategie, visie en je eigen vaardigheden is het gebruiken van de juiste tools een must. De Tools die wij inzetten zijn uitvoerig getest. Bespaar jezelf deze tijd en energie. Ruim 7 jaar houden wij ons dagelijks bezig met de nieuwste technieken om up-to-date te blijven. Voorkom een verkeerde start en probeer onderstaande tools. Ze zijn het geld dubbel en dwars waard.

email-automations

Essentiele Tools

Active Campaign Email Marketing Software

- Jouw email lijst is één van de belangrijkste tools om te gebruiken, maar veel email systemen zijn erg lastig in het gebruik. Niet flexibel genoeg om zelf je geautomatiseerde email campagnes op te zetten, ook wel automation genoemd. Het zijn min of meer geautomatiseerde berichten of acties die door het systeem worden uitgevoerd. Uiteraard is een goede set-up belangrijk. Active Campaign onderscheid zich door gratis one-click templates te bieden. Erg makkelijk in gebruik en goed betaalbaar en denk hierbij aan de startende ondernemer. Klik hier voor een gratis trial>>

Alles in 1 Marketing Tool Box

- Maak je gebruik van WordPress en ben je nog niet bekend met deze All-In-One Online Business Toolbox? Bekijk m dan snel, hou er rekening mee dat je verkocht bent. Gegarandeerd. Klik hier om naar de Thrive Themes website te gaan.

WordPress Clever Widgets

- Ben je bekend met conversie optimalisatie dan is deze plugin een waardevolle aanvulling voor je arsenaal. Meer sales of meer inschrijvers op je mailinglijst zonder je lezers te irriteren. Bekijk hier de video

WordPress Visual Editor

- Maak je al gebruik van een visual editor? Eigenlijk maakt het niet uit. Mocht je deze lichtgewicht plugin nog niet gebruiken bekijk dan de video maar eens. Wij gebruiken deze plugin vanaf het eerste uur. Het is even wennen maar al snel kan je niet meer zonder. Check hier deze enorme Time Saver.

Bijkomend voordeel: deze plugin vervangt veel andere plugins en scheelt een hoop ballast. Dit kan de laadtijd verkorten.

Optimaliseer je koppen

- Blog je veel dan is de headline optimizer ook wat voor jou. Eenvoudig in gebruik met mooie A/B testen. Deze fantastisch lichtgewicht plugin kiest zelf de winnaar. Het gebruik van goede kopen kan net dat verschil maken of je blog gelezen wordt. Klik hier voor de video.

SEO Audit

- Doe jij er alles aan om meer rendement uit je site te halen? Wil je een gratis second opinion en direct zien hoe je ervoor staat? Maak dan nu gebruik van de online audit-tool

Heb je al een WordPress website en ben je benieuwd of deze tools echt zo waardevol zijn? Je hebt 30 dagen testen garantie. Wil je meer weten over de mogelijkheden en onze Nederlandse thrive support? Neem dan nu contact met ons op.

Hulp nodig?
Malcare WordPress Security